Η υπηρεσία​

Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε για τον καθαρισμό του κράνους σας

Η τεχνολογία UVC χρησιμοποιεί υπεριώδες φως για να εξαλείψει τα μικρόβια και τους ιούς από την επιφάνεια του κράνους, προσφέροντας έναν βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς τη χρήση χημικών.

Ναι, η χρήση UVC είναι απολύτως ασφαλής για τα περισσότερα υλικά κράνους. Η διαδικασία δεν προκαλεί φθορά ή ζημιά και είναι ιδανική για την διατήρηση της ανθεκτικότητας και της ποιότητας του κράνους.

Η διαδικασία καθαρισμού διαρκεί μόλις 8 λεπτά, προσφέροντας γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση χωρίς να σας κρατάει εκτός δράσης για πολύ χρόνο.

Ναι, το μηχάνημά μας είναι σχεδιασμένο για να είναι συμβατό με την πλειοψηφία των τύπων κρανών, περιλαμβάνοντας μοτοσυκλετών, ποδηλάτων, και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Συνιστούμε την αφαίρεση όλων των αξεσουάρ και των εύθραυστων μερών από το κράνος πριν τη διαδικασία καθαρισμού, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη προστασία τους.

Αποστείρωση με 405nm

Το μηχάνημά μας χρησιμοποιεί βιολετί-μπλε ακτινοβολία 405nm για αποστείρωση – ένα μήκος κύματος που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια και μύκητες, χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη στην ποιότητα του υλικού.

Σε αντίθεση με την πιο κοινή UV αποστείρωση 250nm, η οποία προκαλεί σημαντική επιδείνωση της ποιότητας πολλών υλικών και πολυμερών.

Αποτελεσματικό κατά του COVID-19

Η απολυμαντική μας λύση χρησιμοποιεί τη θυμόλη ως κύριο ενεργό αντιβακτηριδιακό συστατικό, σε συνδυασμό με άλλα φυσικά αντιβακτηριδιακά και αποσμητικά συστατικά.

Είναι καταχωρημένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) ως αποτελεσματικό ενεργό συστατικό στην καταπολέμηση του COVID-19.